IT&C

Studiu Forrester: Incepand cu 2012 se vor vinde mai multe tablete PC decat netbook-uri

19 iunie 2010, ora 10:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Tablet-mica.jpg
Tabletele PC, segment de piata dominat de Apple prin produsul iPad, ar putea depasi nisa netbook-urilor (laptop-uri de mici dimensiuni - n.r.) incepand cu 2012, conform unui studiu Forrester Research.
Desi studiul este privat, Sarah Rotman Epps, principalul autor al raportului, a publicat pe blogul personal cateva date principale rezultate din el.

Astfel, consumatorii din SUA vor achizitiona mai multe computere in 2015 decat in 2010, segment care va creste in special datorita tabletelor PC dar si a laptop-urilor. Tabletele "vor canibaliza" netbook-urile, depasindu-le ca numar in vanzari incepand cu 2012.

In 2015, 23% dintre PC-urile vandute consumatorilor din SUA vor fi tablete.Desktop-urile nu vor fi murit pana in 2015. Desi numarul de noi unitati vandute se va diminua in 2015 fata de 2010, faptul ca acestea vor fi in continuare mai puternice, cu capacitati grafice superioare atat notebook-urilor cat si tabletelor, va mentine apetitul ridicat in special pe segmentele business (arhitecti, graficieni) dar si pe al celor impatimiti de jocuri.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 05:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter