IT&C

Tableta Amazon Kindle Fire a primit 250.000 de comenzi in 5 zile de la lansare

05 octombrie 2011, ora 11:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Jeff Bezos, CEO Amazon, la lansarea Kindle Fire
Jeff Bezos, CEO Amazon, la lansarea Kindle Fire
Tableta Kindle Fire anuntata saptamana trecuta de Amazon a primit in primele cinci zile de la lansare 250.000 de precomenzi, potrivit unei capturi de ecran obtinuta din aplicatiile interne ale Amazon.

In acest ritm, cei de la Amazon vor ajunge la 2,5 milioane de Kindle Fire comandate pana in momentul lansarii pe piata, programata sa aiba loc in 15 noiembrie, potrivit Geek.com.

Daca Amazon castiga 50 de dolari pentru fiecare Kindle Fire fabricat, asa cum spun ultimele informatii din piata, acest lucru inseamna ca pe 15 noiembrie acestia vor marca un profit de 125 milioane de dolari.

Tableta celor de la Amazon va fi, astfel, cu mult mai populara decat prima tableta iPad. Gadget-ul celor de la Apple a ajuns la cifra de 1 milion de unitati vandute la doar o luna de la lansare.Amazon a lansat miercurea trecuta Kindle Fire, o tableta Android de 7 inchi ce va costa numai 199 de dolari. Cea mai ieftina varianta de iPad costa de peste doua ori mai mult.

Concurentii de pe piata tabletelor s-au grabit sa reactioneze la lansarea noului gadget Amazon. Atat HTC cat si cei de la RIM au redus cu 200 de dolari pretul tabletelor Flyer, respectiv BlackBerry, pana la nivelul de 299 de dolari. Cei de la Samsung nu au operat reduceri de pret, insa au lansat o versiune superioara a Galaxy Tab-ului de 7 inchi, care loveste Kindle Fire chiar unde o doare mai tare, si anume pe zona de conectivitate.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 18 Ianuarie 2021, 22:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter