IT&C

Ubisoft Romania externalizeaza distributia de jocuri catre Best Distribution

11 octombrie 2010, ora 15:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Delen.jpg
Filiala locala a producatorului de jocuri video Ubisoft a externalizat distributia de jocuri video catre Best Distribution, contractul devenind activ incepand cu aceasta luna, a anuntat Ubisoft.
"Ubisoft a ales sa externalizeze distributia de jocuri video anticipand cresterea pietei autohtone de gaming, atat pe partea de PC, cat si pe partea de console", conform oficialilor Ubisoft.

"Avem incredere in potentialul pietei de gaming din Romania si suntem convinsi ca tendinta de crestere aratata in ultimii ani va continua", a declarat Sebastien Delen (foto), managing director al Ubisoft Romania.

Pe langa precomenzi la viitoarele aparitii Ubisoft, printre care si Assassin's Creed Brotherhood, in portofoliul Best Distribution urmeaza sa apara cat de curand si doua titluri care pana in prezent au lipsit de pe rafturile magazinelor din Romania. Este vorba de Tom Clancy's H.A.W.X. 2, dezvoltat de studioul Ubisoft din Bucuresti, si de R.U.S.E., un joc de strategie.Ubisoft Romania a generat in 2009 afaceri de circa 17,8 mil. euro si profit de 876.000 euro. Best Distribution a afisat o cifra de afaceri neta de circa 7 mil. euro si profit de 526.000 euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 07:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter