- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

UPC Romania vrea sa atraga clientii cu trei luni gratuite la comanda pe Internet

02 Feb, 11:33 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom UPC Romania incearca sa impulsioneze vanzarile de pe site-ul oficial al companiei, oferind celor care vor comanda online trei luni gratuit la orice serviciu nou al companiei, la incheierea unui abonament pe un an.
UPC Romania vrea sa atraga clientii cu trei luni gratuite la comanda pe Internet

Promotia exclusiv online se desfasoara pe parcursul lunii februarie 2011 si este valabila pentru toti clientii care opteaza pentru achizitionarea oricarui serviciu nou de televiziune digitala, Internet sau telefonie, precum si pentru cei care aleg sa treaca de la televiziunea analogica la cea digitala, pentru contractele semnate pe o perioada de 1 an. Oferta este disponibila atat pentru clientii existenti, cat si pentru clientii noi.

Operatorul telecom UPC Romania a inregistrat in trimestrul trei al anului scaderi pe principalele domenii de activitate. Astfel, compania si-a redus baza de clienti pe serviciile de televiziune cu circa 6,6% in trimestrul trei fata de trimestrul doi al anului curent, pana la 1,15 mil. clienti. Cel mai afectat segment a fost cel de cablu analogic.

Principalii concurenti ai companiei sunt Romtelecom, RCS&RDS precum si Orange Romania, Vodafone Romania si Cosmote Romania.