- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vanzarile noului Eee Pad de la Asus vor incepe in T3. Vezi care va fi pretul

25 Apr, 11:32 • Redactia DailyBusiness
Jerry Shen, presedintele producatorul taiwanez de computere portabile Asustek Computer (Asus), a anuntat, la o conferinta ce a avut loc in Taiwan, ca va lansa noua tableta touchscreen Eee Pad in cadrul Computex 2010, din perioada 1-5 iunie, insa produsul va fi vandut incepand cu trimestrul al treilea al acestui an, scrie DigiTimes Systems.
Vanzarile noului Eee Pad de la Asus vor incepe in T3. Vezi care va fi pretul

Pentru a fi un competitor al iPad-ului de la Apple, Asustek a imbunatatit design-ul tabletei si a cooperat cu Google pentru a adopta platforma Android. Asustek va adauga caracteristici pe care iPad-ul momentan nu le are – suport USB, webcam integrat si Adobe Flash.

Odata cu aparitia acestui gadget pe piata, Shih se asteapta ca vanzarile de netbook-uri sa scada cu 10-20 procente. Asustek doreste sa mentina flexibilitatea si sa lanseze produse ce tin pasul cu cerintele schimbatoare ale pietei.

Conform unor surse, pretul va fi de 479-510 dolari dupa ce va avea integrate servicii de telecomunicatii, iar livrarile totale vor atinge 300.000 de unitati in 2010.

Potrivit unor informatii din presa, Micro-Star International (MSI) este de asemenea gata sa lanseze pe piata tableta touchscreen proprie numita M Pad in al treilea trimestru al 2010. Strategia curenta a MSI este de a observa performantele vanzarilor Eee Pad-ului, inainte de a spori livrarile.