- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Venituri cu 24% mai mari pentru Teletrans in primele sase luni

15 Sep, 12:35 • Redactia DailyBusiness
Teletrans, operator de telecomunicatii la nivel national, a inregistrat in primul semestru din 2010 o cifra de afaceri de 5,17 milioane de euro, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri compania.
Venituri cu 24% mai mari pentru Teletrans in primele sase luni

Astfel, in prima jumatate a anului, teletrans a inregistrat in randul clientilor independenti de Transelectrica (actionarul unic al Teletrans) o crestere de peste 20% pe segmentul serviciilor SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition), solutii care vizeaza mentenanta sistemelor informatice critice si monitorizarea proceselor, pentru o functionare cat mai buna a acestora.

De asemenea, o crestere a vanzarilor cu peste 40% a fost obtinuta si pe segmentul de internet, nivelul inregistrat pe partea de fluxuri de date fiind asemanator cu cel din 2009.

In perioada urmatoare, strategia companiei va pune accent pe serviciile de informatica de proces, pe fondul investitiilor care se fac in continuare in parcurile eoliene, dar si pe dezvoltarea unor proiecte de solutii integrate.

Teletrans, infiintata in 2002, opereaza doua retele de fibra optica si are puncte de prezenta in 32 de municipii de judet, acces la reteaua de fibra optica in peste 110 locatii si legaturi crossborder cu Ungaria, Bulgaria si Serbia.