IT&C

Veniturile Orange Romania au crescut in T1 cu 8,4%, la 307 mil. euro

07 mai 2008, ora 10:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Richard Moat: Ne vom concentra asupra extinderii retelei broadband si dezvoltarii de servicii convergente
Richard Moat: Ne vom concentra asupra extinderii retelei broadband si dezvoltarii de servicii convergente
Operatorul telecom Orange Romania a inregistrat in primul trimestru al lui 2008 venituri de 307 mil. euro, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a lui 2007. La 31 martie, compania avea 10.009.975 clienti.
Numarul de clienti la acesta data era cu 21% mai mare decat la finele lunii martie 2007.

Extinderea retelei broadband, repozitionarea ofertelor de date mobile si lansarea unor solutii complete de acces la Internet cu o gama completa de laptopuri au determinat cresterea cu 144% a numarului de clienti Orange broadband in primul trimestru al anului, comparativ cu perioada similara a anului trecut, au anuntat miercuri oficialii companiei.

Astfel, Orange Romania are in prezent 1.047.000 de clienti broadband."A fost un trimestru bun si suntem multumiti de performantele Orange Romania, care sunt in conformitate cu obiectivele pentru aceasta perioada a anului", a declarat Richard Moat, director executiv al Orange Romania.

"In continuare, ne vom concentra asupra extinderii retelei broadband si dezvoltarii unor noi servicii convergente care includ telefonie mobila, telefonie fixa si Internet", a mai spus Moat.

Rezultatele anuntate de operatorul local au coincis cu cele anuntate de intregul grup din care face parte Orange Romania.

Astfel, la 31 martie 2008, France Telecom a inregistrat venituri de 13,027 mld. euro, in majorare cu 3,7% fata de perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, marja bruta de profit operational a grupului a crescut cu 4,6% fata de primul trimestru al anului 2007, contribuind la ameliorarea ratei acestuia in venituri pana la nivelul de 36,8%.

Rezultatele financiare ale grupului France Telecom confirma obiectivele financiare pentru anul in curs, au mai anuntat oficialii companiei.

Acestia au precizat ca numarul de clienti a crescut in special in Romania, Coasta de Fildes, Mali si Madagascar.

Principalii concurenti ai Orange Romania sunt Vodafone Romania, Cosmote Romania, Zapp precum si RCS&RDS.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 20 Ianuarie 2022, 04:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter