- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone: Numarul clientilor care au renuntat la factura tiparita a crescut de 7 ori in 8 luni

16 Sep, 13:48 • Redactia DailyBusiness
Vodafone Romania a anuntat ca la sfarsitul lui august, numarul clientilor care au renuntat la factura tiparita in favoarea celei electronice era de 7 ori mai mare decat la finele lui 2008, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Vodafone: Numarul clientilor care au renuntat la factura tiparita a crescut de 7 ori in 8 luni

Pe de alta parte, numarul utilizatorilor serviciului online MyVodafone, care permite administrarea conturilor, precum si achitizia de produse, a crescut cu 200% in ultimul an.

Serviciului MyVodafone i s-au adaugat noi functionalitati, astfel ca utilizatorii isi pot activa sau dezactiva extraoptiunile, pot schimba planurile tarifare sau incarca cartela.

Vodafone Romania a raportat un venit in scadere cu 17,3% in primul trimestru fiscal, incheiat la 30 iunie, fata de perioada similara a anului trecut, si o scadere trimestriala a numarului de clienti cu 0,6%, ajungand la 9,53 milioane de clienti.

La randul sau, Orange ofera bonusuri de 50 de minute sau 5,5 euro credit pentru toti clientii care opteaza pentru pastrarea facturii in format electronic pe toata perioada de abonament, incepand cu data de 4 septembrie.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, RCS&RDS si Cosmote. Cel din urma a anuntat recent achizitia operatorului Telemobil, detinatorul brandului Zapp in Romania.