- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone Romania lanseaza un pachet de servicii pentru utilizatorii din strainatate

10 Jun, 13:26 • Redactia DailyBusiness
Operatorul Vodafone Romania a lansat pachetul de servicii Vodafone peste Hotare, dedicate in special clientilor care vor sa comunice cu familia si prietenii aflati in strainatate, a anuntat compania.
Vodafone Romania lanseaza un pachet de servicii pentru utilizatorii din strainatate

Pachetul Vodafone peste Hotare include serviciile pentru utilizatorii de cartela Vodafone „Suna-ma international”, prin care acestia pot trimite lunar doua notificari gratuite oricarui numar international cu care doresc sa comunice, si „Reincarcare internationala”, prin care utilizatorii pot beneficia de reincarcarea cartelei cu orice valoare intre 5 si 50 de euro, precum si de 100 de euro, din partea familiei sau a prietenilor aflati peste hotare.

„Reincarcare internationala” este disponibil prin Ezetop, partenerul Vodafone pentru acest serviciu.

Totodata, pachetul mai include oferte speciale in parteneriat cu Western Union, prin care clientii Vodafone Romania pot solicita contactelor din strainatate transfer de bani.

„Astfel, utilizatorii au posibilitatea sa trimita doua notificari gratuite in fiecare luna catre orice numar international, apeland *122# si selectand optiunea ‘Oferte Western Union’. La fiecare transfer de bani efectuat prin Western Union, clientii Vodafone Romania vor beneficia de un bonus in minute sau SMS-uri internationale, la alegere: 5 minute pentru apeluri internationale catre destinatii fixe si mobile din Europa, 10 SMS-uri internationale sau 20 de minute in retea”, se specifica in anuntul Vodafone Romania.

„Acest bonus se acorda prin apel la *122#, pe baza codului unic de control al tranzactiei (MTCN), primit la fiecare transfer de bani prin Western Union”, se mai arata in comunicat.

Un alt serviciu inclus in pachet este alerta gratuita prin sms cu ultimele oferte Blue Air.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.588.065 de clienti, la 31 martie 2009. Principalii competitori ai Vodafone Romania sunt Orange Romania, Cosmote Romania, Zapp si RCS&RDS.