- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone Romania promoveaza YouthSMS.ro printr-o oferta de SMS-uri gratuite

02 Apr, 12:30 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Vodafone Romania a lansat miercuri o oferta pentru serviciul Youth SMS, pentru utilizatorii Vodafone campus si ai ofertei Vodafone pentru Tineri, prin intermediul careia clientii acestor servicii pot trimite SMS-uri gratuite in retea de pe computere pe terminalele mobile.
Vodafone Romania promoveaza YouthSMS.ro printr-o oferta de SMS-uri gratuite

Astfel, noul serviciu, disponibil pana la 31 iulie, va permite clientilor sa trimita 10 SMS-uri gratuite pe zi catre orice client Vodafone si la tariful de 2 eurocenti/mesaj (fara TVA) catre alte retele nationale.

Inainte de aceasta oferta, trimiterea unui SMS in retea de pe computer era taxat la 1 eurocent, iar catre alte retele nationale tariful era de 3 eurocenti.

Pentru a putea trimite SMS-uri de pe computere, clientii Vodafone Campus si ai ofertei Vodafone pentru Tineri trebuie sa se inregistreze pe youthSMS.ro.

YouthSMS.ro a fost lansat de Vodafone in octombrie 2008.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, avea 9,64 milioane clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele.

Principalii concurenti ai companiei pe plan local sunt Orange Romania, Cosmote Romania, Zapp sau RCS&RDS.