IT&C, CARIERE

Wizrom recrutează 40 de consultanţi. Vezi după ce criterii

25 februarie 2016, ora 12:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Adrian Bodomoiu Wizrom.jpg
Wizrom Software caută 40 de consultanţi de business, programatori şi consultanţi de service pentru departamentele de implementare şi suport pentru soluţiile sale (ERP, BI, TMS, WMS, HR), iar factorul diferenţiator îl reprezintă „atitudinea” – ceea ce în terminologia din domeniul resurselor umane este cunoscută ca „soft skills”.

Wizrom Software schimbă principiul de bază în modul de recrutare tradiţional în domeniul IT şi anume cumulul de specializări tehnice, cu o abordare nouă.

„Wizrom pune accentul pe capacitatea de relaţionare cu clienţii şi de aceea căutăm candidaţi cu o anumită atitudine şi abilităţi de comunicare. Căutăm oameni cu imaginaţie, spirit de iniţiativă şi dorinţa de a deveni profesionişti în acest domeniu”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.


Compania caută 40 de consultanţi de business, programatori şi consultanţi de service pentru departamentele de implementare şi suport pentru soluţiile sale (ERP, BI, TMS, WMS, HR), iar factorul diferenţiator îl reprezintă „atitudinea” – ceea ce în terminologia din domeniul resurselor umane este cunoscută ca „soft skills”.„Clienţii apreciază tot mai mult expertiza de business în domeniul lor de activitate, astfel că pentru noi, prioritatea în recrutare a devenit nu neaparat setul de cunoştinţele IT, ci experienţa acumulată de candidaţi în aceste domenii şi anume producţie, distribuţie, logistică, şi servicii”, explică Adrian Bodomoiu.

Consultanţii reprezintă aproape două treimi din cei 160 de angajaţi ai companiei cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

Wizrom oferă un pachet motivant angajaţilor săi, inclusiv la nivel aspiraţional. Consultanţii de business sunt implicaţi în derularea proiectelor direct la client şi au posibilitatea de a se dezvolta într-o carieră care să le aducă pe termen mediu satisfacţii profesionale şi câştiguri conform rezultatelor.

În plus, compania investeşte zeci de  mii de euro anual în pregătirea angajaţilor în tehnologiile folosite şi conceptele de business curente.


„Noi oferim oamenilor talentaţi posibilitatea de a învăţa şi a se dezvolta într-o companie antreprenorială, inclusiv de a arde unele etape, dacă sunt cu adevărat performanţi”, a precizat directorul Wizrom Software.

Compania a înfiinţat anul trecut un business unit special care este implicat în prezent în şapte proiecte majore de concept şi implementare a unor soluţii complexe pentru clienţi din SUA, Europa de Vest şi România. Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienţi ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI şi altele, având în total 4.100 clienţi activi şi peste 40.000 de licenţe instalate.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din IT&C
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Marti, 19 Iunie 2018, 11:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter