IT&C

Xerox Romania - profit de cinci ori mai mic in 2009 fata de 2008

27 iulie 2010, ora 13:11, autor(i): Alex Goaga 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
XeroxPG-mica.jpg
Filiala locala a producatorului de imprimante si solutii adiacente Xerox a generat in 2009 un profit brut de 801.000 euro, in scadere de cinci ori fata de profitul de 4,1 mil. euro inregistrat in 2008, conform datelor de la Registrul Comertului.
Totodata, veniturile din Romania au scazut cu 25%, pana la 17,5 mil. euro.

"Xerox Corporation isi desfasoara activitatea comerciala in Romania prin intermediul mai multor entitati, de aceea rezultatele afisate de Registrul Comertului pentru entitatea Xerox Romania Echipamente si Servicii nu reflecta intrutotul nivelul de activitate a Xerox pe piata locala", au subliniat, in replica, oficiali ai Xerox Romania. Intrebati care este nivelul integral al afacerilor companiei in tara, acestia nu au dorit sa comenteze.

De la 1 august 2009, filiala locala este condusa de Petr Sichrovsky, care l-a inlocuit pe Marius Persinaru ce a fost promovat in cadrul Xerox. Cititi un interviu DailyBusiness.ro cu Sichrovsky, in care acesta subliniaza ca nu este exclus ca, in ciuda crizei, Xerox sa isi tripleze cifra de afaceri din tara in urmatorii 3-4 ani.Principalii concurenti ai Xerox pe piata locala sunt Canon, Hewlett-Packard sau Epson.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 28 Septembrie 2021, 09:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter