IT&C, CARIERE

Zitec lanseaza 5 programe de internship pentru acest an

03 martie 2015, ora 15:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Florentina Greger, HR Manager Zitec (1).jpg
Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, da startul celor cinci programe de internship din cadrul companiei si invita studentii la Targul de Joburi IT&C 2015, ce va avea loc in perioada 5 – 6 martie la Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB), pentru a afla mai multe detalii despre acestea.

In cadrul evenimentului, compania le va oferi celor prezenti ocazia de a face un tur virtual al sediului Zitec, cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuala. 

In total, Zitec va organiza anul acesta cinci programe de internship, axate pe Software Embedded, Web Development (PHP, Drupal, Magento) si Online Marketing, fiecare dintre acestea avand durata de 3 luni. Programul Software Embedded va incepe chiar de luna aceasta, iar celelalte patru se vor desfasura incepand cu data de 1 iulie 2015.

In ceea ce priveste structura programelor, acestea vor debuta cu o parte comuna, integrata, in care participantii se pot familiariza mai usor cu modul de organizare, platformele si instrumentele utilizate in cadrul companiei, apoi vor continua cu procesul de dezvoltare a competentelor specifice propriu-zise.„Ca in fiecare an, suntem in cautare de tineri talentati care sa participe in programele noastre de internship si sa beneficieze de suportul si indrumarea unui “mentor” care ii va ajuta sa-si dezvolte competentele tehnice specifice intr-un cadru structurat de invatare. Participantii vor avea ocazia ulterior sa lucreze pe proiecte reale in cadrul companiei”, a spus Florentina Greger (foto), HR Manager Zitec.

Recrutare prin realitate virtuala

Pentru a interactiona direct cu studentii interesati, Zitec va fi prezenta in perioada 5 – 6 martie la Targul de Joburi IT&C 2015, organizat de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul UPB. Pe langa detaliile despre tehnologiile utilizate si proiectele in desfasurare, studentii vor putea sa isi creeze si o imagine despre mediul de lucru din cadrul companiei si facilitatile de care ar putea beneficia daca s-ar alatura echipei, prin intermediul unui tur virtual al sediului.

Tinerii studenti si absolventi pot afla mai multe detalii despre programele de internship organizate de Zitec in 2015 si prin intermediul proiectelor Stagii pe Bune si Spring IT, organizate in perioada imediat urmatoare, dar si online, accesand pagina de cariere Zitec si pagina de Facebook Zitec.

„Daca pe parcursul stagiilor participantii isi imbunatatesc competentele tehnice, dau dovada de implicare in activitatea pe care o desfasuram impreuna si doresc sa continue colaborarea cu noi, ii invitam sa ramana in echipa noastra. De altfel, ne dorim ca la sfarsitul acestor programe sa crestem echipa Zitec cu cel putin 15 colegi noi”, a adaugat Florentina Greger.

Zitec este specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe. Cu circa 50% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate in SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat si de referintele primite din partea unor clienti precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion sau Network One Distribution. Zitec actioneaza ca un incubator tehnologic si furnizeaza servicii si suport companiilor aflate in primele stadii de dezvoltare. Expertiza tehnologica, dezvoltarea de software si finantarea sunt principalele servicii oferite portofoliului actual de companii: Zipongo.com, VideoPublishing.com, HuddleHero.com, editura HAC!BD. Zitec dezvolta, de asemenea, proiecte proprii, precum HotelPeeps.com, ZAFF.ro si Zidox.com.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din IT&C
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Sambata, 23 Iunie 2018, 01:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter