LIFESTYLE

5 to go deschide primul coffee shop cu DRIVE THRU de pe DN1

25 iulie 2018, ora 16:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
5togo drive thru.jpeg
5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România și Europa de Est, lansează primul drive thru al grupului și totodată primul și singurul pit-stop de acest gen de pe un drum național, cafeneaua aflându-se pe DN1 București - Brașov.

La KM 103 în localitatea Nistorești, zonă bine cunoscută pentru ambuteiaje și coloane de mașini pe carosabil, cel mai indrăgit brand românesc de cafenele, 5 to go, vine în întâmpinarea problemei cu o cafenea cu servire tip drive thru dar și o zonă generoasă de seating în interiorul locației.

“Fie că ești doar în trecere și dorești să achiziționezi rapid o cafea, fie că dorești să faci un popas, un pit-stop, mai de durată, noua cafenea 5 to go lansată în sistem de franciză pe DN1 București-Brașov la KM 103 este o oportunitate de deconectare și relaxare” Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

5 to go Drive Thru din zona Nistorești va oferi în scurt timp cliențilot săi și posibilitatea de a-și încărca mașina electric, prin intermendiul unei stații de alimentare destinate mașinilor electrice sau hybrid.“După o scurtă analiză a pieței și a zonei, am ajuns la concluzia că o stație de alimentare cu energie electrică pentru mașini este mai mult decât necesară pe DN1 București-Brașov. Cum politica 5 to go este indreptată și către conservarea mediului înconjurător, am decis să împlementăm această stație de alimentare cu energie electrică, salutând astfel consumul responsabil de energie și resurse naturale” Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Cu această nouă lansare, 5 to go mai bifează o premiera pe piața de HoReCa din România, noua locație fiind primul coffee shop cu drive thru aflat pe un drum național (DN1) și totodată 5 to go devenine primul lanț de cafenele cu 85 de locații pe teritoriul țării.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 18 Septembrie 2019, 17:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter