- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cantareata Madalina Manole a murit. Un mesaj de adio sustine ipoteza sinuciderii

14 Jul, 10:11 • Redactia DailyBusiness
Artista Madalina Manole a murit miercuri dimineata, fiind gasita de ambulanta intr-o balta de sange, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.
Cantareata Madalina Manole a murit. Un mesaj de adio sustine ipoteza sinuciderii

Langa ea a fost gasit un bidon cu o substanta chimica, pe hol existand un miros puternic avand ca sursa aceasta substanta.

Claudia Burada, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, a declarat ca la ora 6.30, serviciul unic de urgenta a fost anuntat ca artista a fost gasita decedata la locuinta sa din localitatea Otopeni.

Primele cercetari indica faptul ca Madalina Manole s-a sinucis. Unul dintre elementele care confirma aceasta ipoteza este si mesajul pe care cantareata l-a lasat miercuri, in jurul orei 2.00, sotului sau pe telefonul acestuia, in care spunea ca „nu se mai simte frumoasa”, afirma sursele citate.

Madalina Manole ar fi implinit azi 43 de ani si avea un baietel de 1 an si o luna.

Artista a debutat in anul 1991, cu albumul „Fata draga”, pentru care a obtinut discul de aur. Apoi a mai primit alte doua discuri de aur pentru 2 milioane de unitati vandute, performanta artistei fiind semnalata de revista Billboard.

De-a lungul carierei, cantareata a lansat 9 albume, ultimul fiind „09 Madalina Manole”, lansat in acest an.

Mai multe informatii despre debutul si cariera Madalinei Manole cititi pe blogul cantaretei.