LIFESTYLE

Cele mai scumpe genti de lux care au trecut testul timpului

28 iunie 2008, ora 07:49   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bags_04.jpgmic.jpg
Burberry Lowry, Chanel 2.5 sau Fendi Baguette sunt cateva din gentile de lux al caror design a rezistat in timp, continuand sa fie in trend mai mult de un sezon, potrivit unui top realizat de revista Forbes.
Cea mai scumpa geanta al carei design este folosit inca in noile colectii este geanta Ricky de la Ralph Lauren, care are un pret de 17.600 euro.

Burberry Lowry poate fi cumparata la un pret de pornire de aproape 3.000 de dolari (circa 1.900 euro), iar Chanel 2.5 Quited Bag, de al carei design s-a ocupat chiar Coco Chanel porneste de la un pret de aproape 3.500 de dolari (2.200 euro).

Louis Vuitton Speedy Cube este o alta geanta care a depasit trendurile sezoniere. Pretul de pornire este de 2.000 de dolari (1.200 euro). Designul gentii Fendi Baguette a fost prima data introdus in 1997 si continua inca sa faca parte din colectiile brandului. Pretul gentii este de circa 3.800 euro.Printre modelelel care si-au pastrat inca designul se numara gentile Prada, Giorgio Armani Clutch si Mulberry Roxanne.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Genti de lux a spus:
29/06/2008 16:30
Magazin de genti de lux este singurul magazin din Romania de unde poti cumpara principalele marci: Burberry, Fendi, Armani, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Cavalli, Gucci, Prada, Versace. etc.

DOAR PRODUSE ORIGINALE INSOTITE DE CARDUL DE AUTENTICITATE SI PROTECTIE.

PRETUL GENTIDELUX INCLUDE TAXE, TAXE VAMALE, TRANSPORT CURIER DIRECT LA TINE ACASA IN 10 ZILER DE LA COMANDA
GENTI DE LUX

 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 02 Decembrie 2020, 15:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter