LIFESTYLE

Fiul lui Tantareanu aloca 15 mil. euro pentru un proiect in Paradisul Verde

14 aprilie 2010, ora 15:20 | 1.648 afisari
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
The-Brick2.jpgmedie.jpg
Dragos Tantareanu, fiul omului de afaceri Cristian Tantareanu, a alocat aproximativ 15 mil. euro pentru un proiect in incinta ansamblului rezidential Paradisul Verde din Corbeanca, ce se va intinde pe o suprafata de 2 hectare, din care face parte si un restaurant.
Restaurantul The Brick Restaurant and Lounge a fost lansat in septembrie 2009 in urma unei investitii de 1,2 mil. euro si reprezinta, alaturi de o sala de fitness si 4 terenuri de tenis, doar prima parte din proiectul integral care are ca data de finalizare anul 2011.

The Brick se desfasoara pe o suprafata de 500 mp, la care se adauga si terasa de 750 mp. Capacitatea evenimentului este de 120 de locuri.

"Aceasta este doar prima etapa de dezvoltare a proiectului pentru ca in 2011 va fi finalizata si a doua faza ce cuprinde un spa cu pisicina semiolimpica, o sala de sport, un club pentru copii, o sala de evenimente corporate si un boutique hotel", a declarat Dragos Tantareanu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin va invita la un nou grup de DEZVOLTARE PERSONALA sambata, 24 mai 2014, ora 10.
Grupul se adreseaza studentilor si absolventilor...
Steliana Rizeanu
Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 20 credite in psihologia muncii, organizationala si servicii.
Organizatori: Societatea...
Steliana Rizeanu
Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 20 credite in psihologia muncii, organizationala si servicii.
Organizatori: Societatea...
Articole similare
portal sustinut de adevolution
Miercuri, 23 Aprilie 2014, 19:42
site gazduit de distinct
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter