LIFESTYLE

Frumoasa si Bestia, 12 lucruri mai putin cunoscute despre film

10 martie 2017, ora 17:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Frumoasa si Bestia Afis.jpg
Frumoasa şi Bestia” revine pe marile ecrane din 17 martie. Înainte de a vedea noua producţie Disney, află câteva lucruri mai puţin cunoscute despre film.  

1.
Pe durata producţiei, au fost folosite peste 8,700 de lumânări ca decor pe platourile de filmare.  

2. Podeaua din sala de bal din castelul Bestiei a fost realizată din peste 3,600 mp de marmură falsă, iar designul său este inspirat de modelul tavanului din Benedictine Abbey din Braunau, Germania. Cele 10 candelabre de sticlă din sala de dans sunt inspirate de candelabrele din Versailles. Acestea au fost mătuite, acoperite cu materiale textile şi luminate de multe lumânări.  

3. Aproximativ 1,500 de trandafiri roşii au fost crescuţi sau cumpăraţi în timpul producţiei, aceştia fiind utilizaţi pentru cercetare sau ca decor pe platou.  4. Pădurea fermecată care înconjoară castelul Bestiei a cuprins mulţi copaci adevăraţi, garduri vii, un lac îngheţat şi 20.000 de ţurţuri. Realizarea acestui decor a durat 15 săptămâni.  

5. Rochia galbenă a lui Belle a fost realizată din aproximativ 55 de metri de organza satinată. Pentru crearea ei au fost necesari peste 900 de metri de aţă şi peste 12.000 de ore de muncă. Rochia a fost împodobită cu 2.160 de cristale Swarovski.  

6. În timpul producţiei, departamentul de costume s-a ambiţionat să creeze costume realizate într-un mod etic şi sustenabil. Materialele organice au fost alese de la furnizori care îşi plătesc echitabil angajaţii şi care sunt atenţi cu mediul înconjurător. Lucrând în colaborare cu Eco Age şi Green Carpet Challenge, departamentul de costume a folosit coloranţi naturali, eliminând cu atenţie apa reziduală.  

7. O echipă de producţie formată din 1.000 de oameni a lucrat contra cronometru pentru a proiecta, a construi şi a decora platourile imense de filmare.  

8. Phillipe, calul lui Belle (Emma Watson) şi al lui Maurice (Kevin Kline) este jucat de trei cai diferiţi, iar doi dintre ei au fost vopsiţi zilnic pentru a semăna între ei.  

9. Emma Watson (Belle), Emma Thompson (Mrs. Potts), Luke Evans (Gaston) şi Nathan Mack (Chip) îşi sărbătoresc cu toţii ziua de naştere pe 14 aprilie.  

10. Froufrou, căţelul doamnei Garderobe (Audra McDonald) şi a maestrului Cadenza (Stanley Tucci), este jucat de Gizmo, un căţeluş luat dintr-unul dintre cele mai vechi şi mai celebre centre de salvare a animalelor din Marea Britanie.  

11. Stema castelului Bestiei este reprezentată de un leu, un mistreţ şi anagrama „WD”. Anagrama are menirea de a reprezenta un personaj fictiv, William Devereaux, dar te poate duce cu gândul şi la Walt Disney.  

12. Câteva dintre versurile originale scrise de Howard Ashman pentru cântecele „Gaston” şi „Frumoasa şi Bestia” nu au fost folosite în filmul animat, dar au fost adăugate în adaptarea live-action.  

Filmul „Frumoasa şi Bestia” va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (subtitrat) şi 4DX 3D (subtitrat şi dublat). Biletele s-au pus deja în vânzare.  

Trailere:

https://www.youtube.com/watch?v=v88K6xlnwds

https://www.youtube.com/watch?v=6AZUDFs9S7g
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din LIFESTYLE
18 aprilie 2018, ora 11:23 in Lifestyle | 442 vizualizari | 0 comentarii
Deschideri de magazine in premiera pentru Romania
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Vineri, 20 Aprilie 2018, 05:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter