- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Inna va concerta la Arenele Romane in mai. Vezi cat costa un bilet

16 Mar, 14:40 • Redactia DailyBusiness
Inna va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti, in data de 17 mai 2011, fiind organizat de FHM si sponsorizat de Vodafone Romania. Pretul unui bilet la concert este de 80 de lei.
Inna va concerta la Arenele Romane in mai. Vezi cat costa un bilet

Biletele pot fi achizitionate de la Librariile Carturesti, magazinele Vodafone, magazinele Diverta si online pe eventim.ro si myticket.ro.

Dupa ce a sustinut numeroase concerte in afara tarii, acesta este primul concert Inna intr-o locatie mare din Romania.

Concertul este organizat de revista FHM, care lanseaza platforma FHM Music sub care va organiza si alte evnimente muzicale pe parcursul acestui an.

In deschiderea concertului Inna, vor mai concerta: Play & Win, Akcent si Alex Velea, iar trupa Sensor va fi „special guest”.

Inna, pe numele ei adevarat Elena Alexandra Aposteanu, in varsta de 24 ani, este primul artist roman care s-a situat pe pozitia intai intr-un top realizat de celebra revista americana Billboard, iar anul trecut a castigat 5 premii la Romanian Music Awards.

Prin programul Vodafone Best Music, Vodafone a fost sponsorul oficial al mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010.