- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Investitie de 500.000 de euro intr-un magazin de rochii de mireasa de lux

10 Dec, 12:09 • Redactia DailyBusiness
Primul magazin Rosa Clasa din Europa de Sud-Est a fost inaugurat recent in zona Unirii din Capitala, dupa o investitie de 500.000 euro, au declarat reprezentantii companiei.
Investitie de 500.000 de euro intr-un magazin de rochii de mireasa de lux

Franciza Rosa Clara, una dintre cele mai cunoscute marci de rochii de mireasa de lux din lume, este adusa in Romania de compania Glam Brides, detinuta in parti egale de catre Adriana Andronescu si Alina Stancu, relateaza NewsIn.

Compania planuieste sa deschida inca 3 astfel de boutique-uri in urmatorii ani in principalele orase din tara.

„Principala conditie solicitata de francizor a fost pozitionarea magazinului – un spatiu de minim 150 metri patrati, situat in zona zero a Bucurestiului. A contat apoi foarte tare faptul ca Romania are foarte mult potential de crestere in aceasta zona si ca ne putem extinde rapid in toata tara”, a declarat Adriana Andronescu.

Brand-ul Rosa Clara este cunoscut prin colectiile sale de rochii de mireasa de lux, cat si pentru distribuirea, in exclusivitate, a liniilor Karl Lagerfeld Bridal si Christian Lacroix Mariee. Rosa Clara detine boutique-uri exclusive in Spania, Marea Britanie, Portugalia, Belgia, Mexic si Panama si este prezent prin puncte de vanzare in peste 20 de tari din Europa, Asia si America.