LIFESTYLE

La Folie a deschis prima cafenea din Bucuresti

27 ianuarie 2015, ora 14:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lafolie.jpg
La Folie, lant autohton de cafenele cu specific frantuzesc din Romania, dedicat produselor de patiserie artizanala,  a deschis, la sfarsitul lunii decembrie, prima cafenea din Bucuresti, in zona Pietei Victoriei.

SC Gourmanderie SRL este o companie cu capital integral romanesc infiintata in 2012. Viziunea era de a crea un spatiu deosebit in Iasi. 

“Dupa succesul inregistrat pe piata ieseana, au inceput sa se contureze planurile de dezvoltare ale companiei, astfel incat, am decis deschiderea unei noi locatii, tot in centrul Iasului si am inceput prospectarea pentru extinderea la nivel national. Tinand cont ca cele mai multe cereri de extindere au venit din Bucuresti si ca prezenta in Capitala consolida pozitia brandului pe piata de profil, la finalul anului 2014 am deschis prima locatie, pe strada Buzesti, nr. 74”, spun oficialii La Folie.

Tinta propusa pana la jumatatea anului 2015 este extinderea pe piata bucuresteana prin deschiderea a inca doua locatii, astfel incat investitia totala din Bucuresti in cele 3 locatii si laboratorul propriu va atinge valoarea de aproximativ 450.000 euro. Pana la finalul anului 2016, oficialii comoaniei estimeaza, in Bucuresti, atingerea unei cifre de afaceri de minim 1,5 milioane euro.

Pana in acest moment, investitiile din Iasi si Bucuresti au creat aproximativ 65 de locuri de munca, numarul acestora, in urma deschiderii noilor locatii din Bucuresti, urmand sa creasca pana la aproximativ 100, pana la sfarsitul anului 2015.

“Pe termen lung, vizam realizarea unui centru logistic in Bucuresti care sa permita dezvoltarea unui sistem national de francizare incepand din a doua jumatate a anului 2016, iar prin investitiile viitoare din Iasi vom urmari posibilitatile de extindere la nivel international, in Chisinau”, mai spun reprezentantii La Folie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 16 Iunie 2019, 00:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter