LIFESTYLE

Lantul clujean Narcoffee Roasters intra pe piata din Bucuresti cu o cafenea in Afi Palace Cotroceni

17 august 2017, ora 00:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Narcoffee Roasters - AFI.jpg
Narcoffee Roasters, lanțul de cafenele de specialitate lansat în Cluj-Napoca de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants și Dan Isai, fondatorul Salad Box, inaugurează luna aceasta prima cafenea din București, în incinta centrului comercial AFI Palace Cotroceni.

Cu o suprafață de peste 110 mp (interior și terasă), noua locație Narcoffee Roasters este cea de-a patra unitate din rețeaua proiectului clujean și prima din Capitală. Mizând pe specialități pe bază de cafea de origine, fondatorii anticipează în prima lună de funcționare peste 10.000 de clienți în noul spațiu.

„Suntem de părere că 3rd wave coffee, cum este denumit fenomenul cafenelelor de specialitate, este în plin avânt în România, cu precădere în Capitală. Observăm deja o evoluție în rândul consumatorilor de la o banală „cafea cu lapte” la una de origine, însă considerăm că pentru a educa și stârni interesul unui public specializat cât mai amplu, este necesară prezența unei rețele puternice, cu locații în toate marile orașe”, motivează Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters, decizia de a extinde conceptul la nivel național.

Noua locație face parte din planul fondatorilor de a ajunge la minim 6 unități în orașe cheie din țară până la finalul acestui an, investița totală pentru întregul proiect fiind de 500.000 de euro. Ca și în cazul locațiilor din Cluj, meniul cafenelei din București se împarte în două categorii: meniu pe bază de espresso, adică specialități de cafea precum flat white, long black sau latte și un meniu pe bază de cafea la filtru, precum V60, Chemex, Aeropress sau Cold Brew.În plus, meniul mai include și infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum și răcoritoare din fructe presate la rece. Nu în ultimul rând, clienții vor putea alege și dintr-o gamă variată de preparate sărate, patiserie și dulciuri, o noutate față de locațiile din Cluj fiind mâncarea proaspătă, gătită zilnic cu diferite ingrediente, de la somon gravlax până la piept de curcan sau pastramă de vită făcută în casă.

„Ținând cont de sezonalitate și de preferințele publicului, credem că printre cele mai populare produse se vor regăsi cappuccino, flat white, iced latte și Cold Brew la sticlă, cea din urmă reprezentând o cafea infuzată la rece timp de 12 ore, pe bază de cafea de origine din Kenya, îmbuteliată de către noi”, a menționat Marius Nica, head barista în cadrul Narcoffee Roasters.

Marius Nica, campion naţional şi internaţional în latte art, precum şi top 10 world cup taster în 2016, semnează specialitățile cafenelei, în timp ce design-ul interior al locației este atribuit arhitectului Cosmin Todor, câștigător al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards în 2016, în colaborare cu Beniamin Pop, Brand Architect, responsabil de branding și definitivarea acestuia în implementare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din LIFESTYLE
16 martie 2018, ora 18:56 in Lifestyle | 117 vizualizari | 0 comentarii
Cinema-ul romanesc infrunta tabuuri la BIEFF 2018
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Joi, 22 Martie 2018, 04:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter