- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Mengotti tinteste vanzari de 2 mil. euro in 6 luni, in Romania

20 Mar, 16:13 • cristina.mihai
Grupul italian de moda Mengotti, tinteste o cifra de afaceri de 2 mil. euro in primele 6 luni de activitate pe piata romaneasca, au declarat reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.
Mengotti tinteste vanzari de 2 mil. euro in 6 luni, in Romania

Grupul italian Mengotti, care comercializeaza branduri de lux ca Prada, Armani, Versace, D&G, Valentino, a investit circa 800.000 euro in deschiderea primului sau magazin de moda din Romania, unde va comercializa haine si accesorii apartinand unor branduri internationale de lux.

Deschiderea oficiala a magazinului cu suprafata de 700 metri patrati, de pe Calea Victoriei, a avut loc miercuri.

Pana in luna mai vom comercializa, in magazinul din Bucuresti, doar accesorii, genti si pantofi, deoarece asteptam aparitia noii colectii”, a spus Adriano Mengotti, presedintele companiei, citat de Newsin.

Potrivit lui Adriano Mengotti, compania intentioneaza sa mai deschida si alte unitati in tara, in urmatorii ani, in functie de evolutia primului magazin de Bucuresti considerat unul pilot pentru a testa cerintele consumatorilor romani.

Grupul Mengotti opereaza 12 magazine in Italia si a inregistrat anul trecut vanzari de 30 milioane euro. Romania este prima piata externa unde grupul si-a extins operatiunile.