LIFESTYLE

Nou parteneriat pe piata de food delivery, printr-o investitie de 50.000 euro

06 octombrie 2014, ora 12:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tratoria verdi.jpg
Brandul de livrare de mancare romaneasca OalaCuBunatati anunta intrarea pe piata de mancare italieneasca prin incheierea unei colaborari cu Trattoria Verdi. Extinderea serviciilor a avut loc in urma unei investitii de 50.000 euro.

Infiintata in 2010 si avand acum o cota de piata de 90% pe segmental livrarii de mancare la oala, extinderea serviciilor prin intermediul parteneriatului cu Trattoria Verdi  a venit ca un pas natural, potrivit lui Alin Stan, co-fondator OalaCuBunatati.

Cu o cifra de afaceri estimata la 2,1 milioane lei in 2014 si preconizari de 4,3 milioane lei in 2015, OalaCuBunatati apreciaza ca parteneriatul semnat cu Trattoria Verdi va aduce o crestere cu 30% a vanzarilor. 

Daca pana acum in meniul OalaCuBunatati se regaseau 130 de preparate, pregatite de 12 bucatari specializati pe mancare romaneasca, dupa incheierea colaborarii cu Trattoria Verdi clientii pot alege din 160 produse. Pentru bucataria italiana, cele mai mari cereri vor fi pentru lasagna, pastele al forno si supele crema.Pe piata de food delivery din Romania se mai regasesc jucatori precum Foodpanda si Oliviera.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 August 2020, 16:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter