LIFESTYLE, CARIERE

O romanca, vicepresedinta celei mai mari retele mondiale de business pentru femei - Professional Women’s Network

02 iulie 2019, ora 13:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Georgeta Dendrino.jpg
Românca Georgeta Dendrino a fost desemnată VP Mentoring al boardului internațional al Professional Women’s Network. Timp de doi ani, Georgeta Dendrino se va ocupa de coordonarea tuturor vicepreședinților din cele 28 de filiale din întreaga lume responsabili de mentoring.

Professional Women’s Network este o rețea de business care ajută femeile să își atingă obiectivele profesionale prin dezvoltare, conectare și împărtășirea valorilor comune.

Are peste 3.000 de membre care au 90 de naționalități diferite și care ocupă poziții diverse de conducere în corporații sau sunt antreprenoare.

Georgeta Dendrino este Managing Director al Interact şi are peste 22 ani de experienţă în domeniul trainingului şi consultanţei, precum şi 10 ani în coaching.Georgeta este executive coach şi consultant şi a dezvoltat programe de training pentru echipe de top și middle management; a fost leaderul a numeroase și variate proiecte de consultanță și a dezvoltat diferite simulări de afaceri și programe de teambuilding. Industriile principale în care a dezvoltat proiecte sunt: FMCG, bancară, construcții, farmaceutică și petrolieră.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 23 Octombrie 2021, 11:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter