LIFESTYLE

Philip Morris a lansat in Romania cea mai recenta generatie de produse IQOS

23 noiembrie 2018, ora 14:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
IQOS 3 Stellar Blue.jpg
Philip Morris International, lider mondial al produselor fara fum, lanseaza pe piata din Romania noua generatie de dispozitive IQOS, cea mai avansata alternativa fara fum din portofoliul companiei.

După lansarea mondială din luna octombrie, versiunea îmbunătățită a IQOS ajunge săptămâna aceasta în România, punând la dispoziția utilizatorilor două produse cu tehnologie avansată, rezultatul a doi ani de dezvoltare de către echipa de designeri, oameni de știință și tehnicieni de talie mondială.

Cele doua produse - IQOS 3 si IQOS 3 MULTI - sunt disponibile utilizatorilor din Romania pentru precomanda incepand cu 23 noiembrie 2018, iar din 3 decembrie 2018 vor fi disponibile pentru achizitie online, in magazinele IQOS din intreaga tara si la consultantii IQOS.

Ambele dispozitive, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI, au ca principiu de funcționare încălzirea tutunului și au fost redesenate plecând de la sugestiile consumatorilor IQOS din întreaga lume.De asemenea, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI vin cu o varietate de peste 500 de combinații cromatice și accesorii care permit personalizarea acestora.  

Din punct de vedere al fiabilității, IQOS 3 are acum o baterie cu o durată de viață superioară, fiind prevăzut cu sistemul ProtectPlus, care previne deteriorarea în cazul impactului sau al șocurilor.  

Pe de altă parte, IQOS 3 MULTI oferă utilizatorilor până la 10 experiențe de consum consecutive și neîntrerupte.

Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris România, a declarat: „Știința și inovația ne-au permis să dezvoltăm o categorie de produse care nu presupune ardere și fum, iar în baza sugestiilor primite de la consumatori am rafinat aceste dispozitive, adaptându-le nevoilor utilizatorilor. IQOS 3 și IQOS 3 MULTI reprezintă un pas important în îndeplinirea misiunii noastre de a crea un viitor fără fum. Și nu ne vom opri aici; vom continua să investim în tehnologie și să îmbunătățim constant experiența IQOS pentru a face mai ușoară tranziția fumătorilor adulți către alternativele fără fum.”

IQOS, prin încălzirea tutunului, generează cu 90% mai puțini compuși chimici nocivi decât țigările. 

PMI a realizat cercetări ample, inclusiv studii de laborator și studii clinice pentru a determina potențialul de reducere a riscurilor asociate fumatului, iar rezultatele obținute până în prezent indică în mod clar că IQOS are potențialul de a prezenta un risc mai redus decât continuarea fumatului.  

PMI estimează că noua versiune IQOS 3 va determina din în ce mai mulți fumatori din întreaga lume să adopte alternative fără fum, alăturându-se celor peste 5 milioane de utilizatori existenți.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 21 Ianuarie 2021, 13:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter