LIFESTYLE

Piata florilor din Bucuresti a scazut cu 30% in ultimile luni

26 ianuarie 2009, ora 10:55   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
FlowerMarket.jpgmedie.jpg
Piata florilor din Capitala a scazut in ultimile luni cu 30%, in momentul de fata capacitatea industriei de profil din Bucuresti cifrandu-se la 1,2 milioane de fire pe luna, a declarat Florin Georgescu, presedintele Asociatiei Florarilor din Romania (AFR).
Potrivit acestuia, in ultimele luni, ca efect al patrunderii crizei financiare in tara, romanii au inceput sa-si reconsidere sumele cheltuite pe flori, astfel incat acest tip de comert a scazut cu 30% in doar cateva luni.

"Lumea a inceput sa cumpere flori mai ieftine sau mai putine", a precizat Georgescu, citat de NewsIn.

Pe de alta parte, presedintele AFR a mai spus ca modul dezorganizat al comertului din acest domeniu reprezinta la randul lui o piedica in dezvoltarea comertului de profil."Am inaintat Primariei Capitalei un proiect de dezvoltare a unei retele de comert cu flori. In lunile urmatoare avem programata o audinta la Sorin Oprescu, primarul general. Vrem sa-i propunem o serie de masuri in acest sens", a mentionat Florin Georgescu.

In Bucuresti functioneaza, in momentul de fata, 800 de chioscuri de flori.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
31/01/2009 14:04
Buna ziua tuturor.

Intr-adevar, piata florilor este destul de dezorganizata in mediul offline, unde vanzarile se fac in general la negru, iar concurenta este extrem de mare. Insa, pe langa aceste florarii de colt de strada, exista varianta florariilor online. FlorideLux.ro ofera clientilor sai preturi accesibile, foarte apropiate de cele ale florariilor de colt de strada, insa, ca un bonus, cu livrarea pana la usa destinatarului inclusa in acest tarif. In plus, in mediul online, aceasta dezorganizare despre care se discuta, nu este posibila, intrucat fiecare comanda este insotita de o factura si chitanta (in cazul platilor cash).

Va multumim.
Vlad Simionescu
www.florideux.ro
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 19:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter