LIFESTYLE

Primele restaurante care acceptă cardurile de masă Gusto Pass

22 iulie 2015, ora 17:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Jean ISTASSE_CEO Sodexo Romania.JPG
Sodexo, co-lider pe piața tichetelor de masă, extinde rețeaua de comercianți la care pot fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass și anunță primele parteneriate cu unități alimentare de tip HORECA.

O parte dintre restaurantele, braseriile, pizzeriile și  locurile de luat masa la care consumatorii pot utiliza noile tichete în format electronic emise de Sodexo sunt: Pizza Hut, Pizza Hut Delivery (comenzi online și delivery) KFC, Paul, City Grill, Caru' cu Bere, Hanul Berarilor, Pescăruș,  Salad Box și Oro Toro by Osho.

"Am extins parteneriatele cu primele rețele de restaurante în care pot fi folosite cardurile de masă Gusto Pass, oferind astfel nu doar cea mai mare rețea de comercianți si locuri de luat prânzul, dar și cea mai variată", declară Jean Istasse (foto), CEO Sodexo România.

Rețeaua noilor carduri de masă Gusto Pass a ajuns în prezent la peste 3.000 de unități de alimentație publică și locuri de luat masa, acoperind peste 85% din teritoriul țării.Aceasta va fi extinsă constant, iar Sodexo va oferi în continuare cea mai mare rețea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât și pentru cele emise pe card, menținându-și poziția de lider național, așa cum a reușit în ultimii 16 ani, de când emite în România, mentioneaza reprezentantii companiei.

În prezent, rețeaua de comercianți care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unități de retail.

Noile carduri Gusto Pass Tichetele de masă electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocației individuale de hrană a angajaților și pot fi utilizate numai în acele unități de alimentație publică echipate să accepte carduri și care au contracte încheiate cu unitățile emitente.

Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licența MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin și sunt contactless. Sodexo estimează că aproximativ 8% dintre tichetele emise în primul an de la introducere vor fi în format card, ajungând ca, în primii trei ani, volumul de tichete pe card să reprezinte 30% din total.

La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri. Grupul este prezent în România din 1998 si numără astăzi 734 de angajați.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 02:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter