- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Tocăniță pentru suflet semnată de Mihaela Bilic a debutat pe locul 2 in top carti citite de romani in aprilie

09 May, 16:25 • Redactia DailyBusiness
În luna aprilie a anului curent, Mihaela Bilic a captat atenția cititorilor cu scrierea Tocăniță pentru suflet cu care intră direct pe locul doi în topul autorilor români conform elefant.ro.
Tocăniță pentru suflet semnată de Mihaela Bilic a debutat pe locul 2 in top carti citite de romani in aprilie

Volumul celui mai apreciat medic nutriționist din România reprezintă o colecție de texte care susțin moderația, o atitudine echilibrată și o relație pozitivă cu mâncarea.

În același top elefant.ro al autorilor români citiți în aprilie, locul întâi este ocupat de renumitele volume Fluturi ale Irinei Binder, iar a treia pozitie este deținută de Flash-uri din send opus a lui Marian Godina.

În clasamentul autorilor străini pe care românii i-au preferat în luna aprilie, conform elefant.ro, prima poziție este deținută de Anna Todd cu proaspat lansata scriere După ce ne-am îndrăgostit. În continuare, locul al doilea este ocupat de Svetlana Aleksievici cu volumul Războiul nu are chip de femeie, carte care a cucerit publicul internațional imediat după ce a fost pusă pe piață, fiind vândută în peste 2 milioane de exemplare la nivel mondial.

Poziția a treia în topul autorilor străini îi revine lui George R.R. Martin cu scrierea Cântec pentru Lya, abia lansată, dar care este considerată una dintre cele mai inteligente și, în același timp, umane cărți scrise de George R.R. Martin.

Topul cărților digitale pe care românii le-au citit în luna aprilie este condus de Marie Kondo cu Magia Ordinii, urmată pe locurile doi și trei de Paula Hawkins cu Fata din Tren, respectiv de Vitali Cipileaga cu scrierea De vorba cu Emma lansată în ianuarie 2016.

De asemenea, românii au citit în format digital și Amantii 3.0 de Corina Ozon, După ce ne-am certat de Anna Todd și Să bați din palme cu o singură mână de Richard Flanagan.