- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Un magazin online si-a propus sa vanda articole vestimentare pentru copii de 150.000 euro

04 Nov, 15:15 • elena.olteanu
Site-ul Misenashop.ro, lansat in vara acestui an, asteapta o cifra de afaceri de peste 150.000 de euro pentru 2009, din vanzarea articolelor vestimentare pentru copii, a declarat pentru DailyBusiness.ro Ioana Asofiei, directorul de vanzari al companiei.
Un magazin online si-a propus sa vanda articole vestimentare pentru copii de 150.000 euro

Stocul actual valoreaza aproape 30.000 de euro, urmand ca in viitor compania sa isi mareasca portofoliul de marci aduse pe piata, dar si gama de produse de la furnizorii actuali.

De asemenea, Misenashop.ro comercializeaza si articole vestimentare ecologice pentru copii cu varsta de pana intr-un an.

„Vanzarile pentru imbracamintea ecologica reprezinta 25%-30% din totalul vanzarilor de pe Misenashop.ro. Este un procent bun tinand cont de faptul ca in Romania industria eco este inca la inceput”, a spus Asofiei.

Totodata reprezentantii companiei sustin ca pana la finalul anului 2009 este posibil sa deschida si un magazin stradal, in Bucuresti.

Misenashop.ro faca parte din portofoliul companiei Dispo Trading, firma ce activeaza pe piata din 2003 si a carei activitate este importul, productia si comercializare echipamentelor de protectie.

Cifra de afaceri a Dispo Trading in 2007 a fost de circa 1,5 mil. euro, iar pentru 2008 se estimeaza o crestere de circa 30-40%.