- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Willon Harbour asteapta vanzari de 100.000 euro in sezonul de reduceri

29 Aug, 00:03 • Redactia DailyBusiness
Willon Harbour se asteapta ca intre 25 august si 1 octombrie, cand preturile ambarcatiunilor sunt reduse cu 5-12%, sa inregistreze vanzari de 100.000 euro, au spus reprezentantii companiei.
Willon Harbour asteapta vanzari de 100.000 euro in sezonul de reduceri

„Fiind o piata cu o oarecare sezonalitate, este, managerial vorbind, imperios sa existe reduceri de sfarsit de sezon. Ceea ce facem noi reprezinta doar un alt pas spre un dealership de nivel european”, a declarat Gabriel Hanganu, General Manager Willon Harbour.

De asemenea, oficialii companiei se asteapta ca sezonul de reduceri, care a inceput din 25 august si va tine pana la inceputul lunii octombrie, ii va atrage foarte mult pe iubitorii de pescuit.

„Cred ca sezonul de reduceri ii va determina pe pescari sa-si achizitioneze o barca. Ne asteptam ca ambarcatiunile care au si cabina sa fie cele mai cautate, intrucat pot fi folosite mai usor si pe vreme urata, mai ales ca din toamna incepe sezonul de pescuit la rapitori”, a spus Hanganu.

Ambarcatiunile din showroom costa intre 4.800 euro fara TVA si 199.000 euro fara TVA.

Printre ambarcatiunile aflate in showroom se afla marci precum Regal, Galia, Ocqueteau, marci aduse in exclusivitate pe piata din Romania de catre Willon Harbour, dar si brandul Regal.

„Ambarcatiunile din gama Regal au fost vedetele intregului sezon de vanzari”, a precizat Gabriel Hanganu.

Willon Harbour, cel mai mare showroom de ambarcatiuni din Romania, a fost deschis pe 29 aprilie 2008. Investitia initiala s-a ridicat la 1 milion de euro, iar reprezentantii companiei preconizeaza o cifra de afaceri in 2008 de 1,5 milioane euro.