- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

2activePR s-a afiliat retelei internationale de relatii publice Fleishman-Hillard

25 Jun, 10:46 • Redactia DailyBusiness
2activePR a devenit partenerul afiliat al retelei internationale Fleishman-Hillard in Romania. Semnarea contractului de afiliere a avut loc dupa 2 ani de colaborare ale celor 2 agentii si va lua forma unei aliante strategice, in urma careia agentia locala va beneficia de expertiza internationala a retelei, au anuntat reprezentantii 2activePR.
2activePR s-a afiliat retelei internationale de relatii publice Fleishman-Hillard

Lansata pe piata in 2000, 2activePR ofera servicii de consultanta in comunicare corporate si de marketing, management de criza, campanii de informare si educare, platforme si proiecte CSR, servicii de event management si marketing.

Echipa 2activePR numara 14 consultanti cu expertiza in PR, media, BTL, marketing si advertising. Portofoliul de clienti include branduri ca Adidas, Albalact, Anchor Grup, Bristol Myers-Squibb sau Coty.

Cifra de afaceri a agentiei 2activePR in 2008 a fost de peste 760.000 euro, in crestere cu aproape 30% fata de anul precedent.

Fondata in 1946, Fleishman-Hillard are sediul central in St. Louis, SUA si opereaza in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Sud si America Latina, avand peste 80 de birouri.

Fleishman-Hillard este parte a grupului de comunicare Omnicom, una dintre cele mai mari retele internationale de advertising, marketing si comunicare corporatista din lume, oferind servicii de ATL, BTL, media planning si buying, relatii publice si multe alte servicii de comunicare, pentru mai mult de 5.000 de clienti din peste 100 de tari.