- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

2activePR va comunica pentru Romstal timp de 1 an

10 Jun, 13:20 • Redactia DailyBusiness
2activePR a fost desemnata castigatoarea contului de relatii publice Romstal in urma unui pitch finalizat la inceputul acestui an, au anuntat oficialii 2Active. Agentia va gestiona comunicarea corporate si de produs pentru intreg portofoliul retailerului de instalatii in baza unui contract semnat pe 1 an de zile.
2activePR va comunica pentru Romstal timp de 1 an

2activePR a castigat contul Romstal in urma unei licitatii la care au fost invitate 5 agentii de PR.

Romstal este una dintre cele mai importante companii de pe piata romaneasca in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Portofoliul companiei este grupat in 6 categorii de interes, gestionate de divizii specializate – Thermo, Klima, Hydro, Sanni, Electro si Ceramic, iar oferta de produse include peste 20.000 de articole.

2activePR este o agentie specializata in comunicare corporatista, de marketing, managementul crizei, campanii publice de educare si informare, campanii de responsabilitate sociala corporatista, management de eveniment.

Agentia a fost infiintata in 2000, iar portofoliul sau cuprinde la ora actuala urmatorii clienti: Adesgo, Adidas, Albalact, Anchor Group, Bristol Myers-Squibb, Coty, Delta Air Lines, GlaxoSmithKline Consumer HealthCare, Holcim, Hunnebeck, Lockheed Martin Aeronautics, McGraw-Hill Education, Procter&Gamble, Timisoreana, Ursus.