- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

4 Ace: Piata locala de PR ar putea creste cu pana la 10% in 2009

20 Jan, 14:43 • Redactia DailyBusiness
Piata locala de relatii publice va inregistra in 2009 cel putin valoarea raportata in 2008, insa exista si un potential de crestere a serviciilor de PR cu paba la 10%, pe fondul afluxului de clienti noi, potrivit oficialilor agentiei de profil 4 Ace.
4 Ace: Piata locala de PR ar putea creste cu pana la 10% in 2009

Acestia sustin ca intr-un an care obliga la eficientizarea costurilor, companiile vor prefera PR-ul, fapt ce ar putea conduce la o usoara crestere a pietei de profil, relateaza NewsIn.

„Acest an va insemna o regandire a tot ce inseamna strategie de comunicare. Agentiile va trebui sa fie si mai eficiente, atat din punct de vedere al costurilor, cat mai ales al rezultatelor”, a declarat Elena Olteanu, general managerul 4 Ace.

„Intreaga strategie trebuie adaptata contextului actual. Aceasta noua directie va fi benefica pentru companii, nu doar pentru ca presupune o optimizare a costurilor, ci pentru ca va asigura credibilitatea si va transmite incredere tuturor publicurilor: de la investitori pana la clienti”, a mai spus Elena Olteanu.

Reprezentantii agentiei estimeza piata de PR locala la 25 milioane euro, cu 25%-30% mai mare fata de valoarea raportata in 2007.