- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adevarul: Investim in promovare semnificativ mai mult de 3 milioane euro

12 Jan, 12:47 • sergiu.mihalcea
Trustul Adevarul, detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu, va cheltui mai mult de 3 milioane de euro pentru promovarea produselor proprii in 2009.
Adevarul: Investim in promovare semnificativ mai mult de 3 milioane euro

La sfarsitul saptamanii trecute, Catalin Tolontan, redactorul sef al cotidianului Gazeta Sporturilor, nota pe blogul personal ca trustul Adevarul va aloca un buget de 3 milioane de euro in promovare, in 2009.

Razvan Corneteanu, directorul general al trustului, a spus pentru DailyBusiness.ro ca bugetul este de fapt mai mare.

„Catalin Tolontan de la care ati cules informatia – a se citi speculatia – cu cheltuitul celor 3 milioane pe promovarea publicatiilor noastre nu este membru in board-ul Adevarul. Pentru ca daca ar fi, ar sti ca suma este semnificativ mai mare”, a declarat acesta pentru DailyBusiness.ro.

Corneteanu a mai spus ca din decembrie Adevarul a trecut pe locul 1 intre ziarele quality, cu o medie zilnica de 80.000 exemplare vandute in decembrie.

Cea mai mare pondere a bugetului de promovare a trustului va fi alocata ziarului Adevarul, a spus el.

Intrebat de efectele crizei economice asupra trustului, Corneteanu a explicat ca acesta se va dezvolta si va investi mai repede decat ar fi facut-o fara sa fie criza economica.

„Nu vreau sa fie insa interpretata ca o aroganta, cum ca aceasta criza nu ne produce probleme, dar acestea sunt mult mai mici si suntem mult mai bine pregatiti decat competitorii nostri sa o depasim”, a spus Corneteanu.

Trustul de presa Adevarul Holding detine in Romania cotidienele Adevarul, Adevarul de seara si Click, revistele Dilema Veche, Dilemateca si Foreign Policy Romania, catalogul anual Adevarul – 500 miliardari si este prezent pe piata internationala ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, care apare la Kiev.