- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agentia de PR 4Ace a pierdut trei specialisti intr-o saptamana

05 Sep, 16:02 • andra.gheorghe
Trei dintre specialistii in relatii publice ai agentiei 4Ace, Alina Chivu, Oana Bistriceanu si Luiza Cretu, au parasit compania in interval de o saptamana.
Agentia de PR 4Ace a pierdut trei specialisti intr-o saptamana

Toti trei erau responsabili pentru comunicarea cu presa de business, conform Elenei Olteanu, director general al agentiei.

Luiza Cretu si-a anuntat plecarea de la 4Ace astazi, declarand pentru DailyBusiness.ro ca va ramane in continuare in zona de PR, urmand ca de luni sa-si inceapa activitatea in cadrul altei agentii, fara sa-i indice insa numele.

„Decizia a fost luata in contextul unor circumstante care m-au pus pe ganduri. Deci n-a fost o decizie luata de pe azi pe maine”, a spus ea, fara sa ofere alte amanunte.

O alta angajata, Oana Bistriceanu, a parasit agentia joi, urmand sa ocupe o functie similara in cadrul agentiei Pleon Graffiti. Aceasta nu a oferit, pana in momentul publicarii materialului, alte detalii referitoare la decizia de a se retrage din 4Ace.

Alina Chivu si-a anuntat plecarea de la 4Ace la finalul saptamanii trecute, motivandu-si decizia prin faptul ca va petrece o perioada la studii, in afara tarii.

Elena Olteanu, managerul general al agentiei a declarat pentru DailyBusiness.ro ca fluctuatia de personal este un lucru normal intr-o industrie ca cea de PR, in care profesionistii adevarati sunt foarte putini.

„Plecarea celor trei nu afecteaza agentia, conturile pe care le derulam sau clientii. 4Ace are o structura facuta in asa fel incat fluctuatia de personal sa nu afecteze agentia”, a declarat Olteanu pentru DailyBusiness.ro

„Bineinteles, de dorit ar fi ca personalul sa fie stabil si dedicat companiei la care lucreaza”, a adaugat aceasta.

In prezent, potrivit directorului agentiei, 4Ace numara in jur de 12 angajati.