- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agentia Nicola Porter Novelli comunica din iunie pentru Oracle Romania

24 Jun, 11:45 • Redactia DailyBusiness
Agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli, membra The Group, a fost selectata de Oracle Romania, producator de software pentru business, pentru gestionarea activitatilor de PR in Romania.
Agentia Nicola Porter Novelli comunica din iunie pentru Oracle Romania

Colaboarea dintre Nicola Porter Novelli si Oracle Romania, demarata la inceputul lunii iunie, a fost incheiata pe termen lung, au declarat oficialii agentiei. Acestia nu au oferit informatii referitoare la valoarea contului de comunicare.

Nicola Porter Novelli va oferi producatorului de solutii IT servicii de relationare media, dezvoltare si implementare de actiuni cu reprezentantii media, consultanta de imagine si comunicare corporatista.

„Am decis sa incheiem un parteneriat pe termen lung cu Nicola Porter Novelli pentru ca viziunea lor se pliaza foarte bine pe strategia noastra de business pentru perioada urmatoare”, a declarat Anita Kerekes, regional PR manager al Oracle.

Oracle a realizat in anul fiscal incheiat la 31 mai 2007, in regiunea EMEA, din care face parte si Romania, venituri de 6 miliarde de dolari.

Oracle Corp., fondata in 1977 are sedii in peste 145 de tari. Compania functioneaza in Romania de 14 ani.

The Group include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media.

Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.