MEDIA & MARKETING

ANCOM: 300.000 euro, pretul de pornire pentru o licenta de televiziune digitala

28 ianuarie 2014, ora 17:01 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
licenta tv.jpg
Pretul de pornire pentru fiecare din cele cinci licente de televiziune digitala terestra in cadrul procedurii de selectie competitiva va fi de 300.000 de euro, conform unei propuneri a Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).


"ANCOM supune consultarii publice proiectul de hotarare a Guvernului privind acordarea licentelor de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru de televiziune, conform careia taxa minima de licenta pentru fiecare din cele cinci multiplexuri este de 300.000 euro. Taxa minima de licenta reprezinta pretul de pornire pentru fiecare multiplex in cadrul procedurii de selectie competitiva ce va fi desfasurata de ANCOM", potrivit reprezentantilor institutiei.

Conform Strategiei elaborate de catre Ministerul Societatii Informationale, ANCOM va scoate la licitatie cinci multiplexuri de televiziune digitala terestra, patru in UHF si unul in VHF, in standard DVB-T2.

Castigatorul primului multiplex in UHF (MUX 1) va avea obligatia de a transmite "free to air", in conditii transparente, concurentiale si nediscriminatorii, posturile publice si private de televiziune care se transmit in prezent in sistem analogic terestru, in conformitate cu prevederile Legii audiovizualului.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 02 Aprilie 2020, 16:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter