MEDIA & MARKETING

Asesoft: Adrian Ursu si Oana Stancu au fost dati afara pentru ca erau oamenii lui Vantu (Update 2)

01 aprilie 2011, ora 16:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Jurnalistii Adrian Ursu si Oana Stancu au fost concediati de la Realitatea Media din cauza relatiei lor directe cu Sorin Ovidiu Vantu, se arata intr-un comunicat al Consiliului de Administratie al Asesoft, care manageriaza Realitatea Media.
"Decizia de a nu mai colabora cu Adrian Ursu si Oana Stancu a avut legatura cu relatia lor directa cu Sorin Ovidiu Vantu", se precizeaza in comunicat.

Pe de alta parte, reprezentantii companiei de management au mentionat ca "Asesoft nu s-a implicat in politica editoriala. Deciziile asupra continutului editorial le iau jurnalistii Realitatea Media".

Reprezentantii Asesoft au mai spus ca afirmatiile membrilor Consiliului de Administratie al Realitaea Media aduc prejudicii firmei."Asesoft respinge orice implicare a Consiliului de Administratie al Realitatea Media in redactie, cu sau fara agenti de paza plasati langa jurnalisti. Orice litigiu intre Asesoft si Realitatea Media trebuie rezolvat in instanta", se mai arata in comunicatul companiei, publicat de Realitatea.net.

Asesoft: Am investit peste 10 mil. euro in Realitatea Media (Update 1)

01 aprilie 2011, ora 16:02 
Compania Asesoft, care manageriaza Realitatea Media, a investit peste 10 mil. euro in grupul media, a carei situatie financiara s-a imbunatatit considerabil, potrivit unui comunicat.
"Asesoft a investit deja peste 10 milioane de euro in Realitatea Media. Persoanele desemnate de Asesoft au respectat in totalitate contractul de management si au actionat cu deplin profesionalism atat in interesul Asesoft cat si in interesul Realitatea Media. Asesoft nu s-a implicat in litigiile penale si comerciale dintre Realitatea Media si institutiile statului", se arata intr-un comunicat al Asesoft, publicat de Realitatea.net.

Reprezentantii Asesoft au spus ca evacuarea Realitatea Media din Casa Presei nu era o solutie, in urma conflictul dintre Realitatea Media si compania de stat Coresi, ce detine cladirea.

Ei au adaugat ca Asesoft a actionat in acest caz in interesul Realitatea Media, incercand sa protejeze totodata investitia facuta.De asemenea, situatia financiara a Realitatea Media s-a imbunatatit considerabil si nu sunt in pericol unitati de business ale grupului, potrivit reprezentantilor Asesoft.

Comunicatul Asesoft vine dupa ce Consiliul de Administratie al Realitatea Media a acuzat Asesoft ca se implica agresiv, prin Sebastian Ghita, in strategia editoriala si in grila de programe a postului de televiziune, "fapt care a pus in pericol insa si emisia postului".

Conducerea Asesoft analizeaza vineri situatia contractului de management cu Realitatea (Articol initial)

01 aprilie 2011, ora 13:43 
Consiliul de Administratie al Asesoft se intruneste vineri pentru a analiza situatia contractului de management incheiat cu Realitatea Media si obiectivele atinse pana in prezent in acest contract cu societatea care opereaza televiziunea Realitatea TV.
"Astazi, Consiliul de Administratie al Asesoft International SA se va intruni pentru a analiza situatia contractului de management incheiat cu Realitatea Media SA. La discutii a fost invitata si persoana desemnata, domnul Sebastian Ghita, pentru o analiza detaliata a obiectivelor atinse pana acum in contractul de management cu Realitatea Media SA", se arata intr-un comunicat Asesoft, citat de Mediafax.

De asemenea, Consiliul de Administratie al Realitatea Media se va reuni marti pentru a discuta cu privire la contractul de management incheiat cu compania Asesoft.

"Trebuie discutata implicarea agresiva a Asesoft, prin domnul Sebastian Ghita, in strategia editoriala si in grila de programe a postului de televiziune, fapt care a pus in pericol insa si emisia postului. Decizia de a elimina brutal din grila de programe emisiunea Ora de Foc a incalcat toate regulile industriei TV si a produs televiziunii prejudicii care nu pot fi, inca, evaluate pe de-a-ntregul", se specifica intr-un comunicat al Consiliului de Administratie al Realitatea Media, transmis joi.La sfarsitul lunii octombrie 2010, compania Asesoft a preluat managementul Realitatea Media, intentionand sa faca o investitie de 75 milioane de euro in urmatorii cinci ani in grupul controlat de Sorin Ovidiu Vantu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 06:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter