- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Babel Communications devine Springer&Jacoby Romania

23 Jun, 14:51 • Redactia DailyBusiness
Agentia Babel Communications a anuntat semnarea parteneriatului strategic cu reteaua europeana de publicitate Springer&Jacoby. In urma acestui proces, Babel Communications devine Springer&Jacoby Romania, au anuntat oficialii Babel.
Babel Communications devine Springer&Jacoby Romania

„Acest parteneriat face parte din strategia de consolidare si dezvoltare a agentiei, in contextul de piata actual”, a declarat Raluca Simu (foto), managing partner Babel Communications.

„Noi eram in cautarea unui partener strategic puternic, iar Springer&Jacoby urmarea extinderea pe noi piete, Romania fiind un jucator cu potential din Europa de Est. Pe langa expertiza, Springer&Jacoby aduce si un nou model de business in Romania”, a mai spus Simu.

Springer&Jacoby activeaza pe piata de publicitate de peste 30 ani, avand in portofoliu clienti ca Mercedes Benz, Volkswagen, Osram, Campofrio, eBay, Coca-Cola, Olympus, Unilever, Bonaqua, Commerzbank AG, BenQ, Siemens, Bucherer.

Agentia ofera solutii creative de marketing, prin servicii de advertising, PR, planificare strategica, media, comunicare interactiva, online si offline, BTL, comunicare digitala.

In afara biroului central din Hamburg, Springer&Jacoby detine birouri locale in 12 alte orase: Budapesta, Viena, Londra, Boston, Amsterdam, Milano, Madrid, Istanbul, Paris, Zurich si Bucuresti iar prin colaborarea cu agentia americana Garrad, si-a extins aria de activitate in Rusia.

Cu o vechime de 10 ani in piata, Babel Communications este o agentie de comunicare full-service. Printre clientii companiei se numara Henkel Romania, Carpatina, Praktiker, Arcelor Mittal Construction Romania, GlassCorp, Akzo Nobel, Constam Grup, CCCF, JVC, Lasselsberger/Cesarom.

Cifra de afaceri raportata de agentie in 2008 s-a ridicat la 6,3 milioane euro, in crestere cu 29% fata de anul precedent.