- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Babel Communications va face PR pentru Arcelor Mittal Construction

24 Apr, 14:24 • Redactia DailyBusiness
Agentia Babel Communications va gestiona incepand din aceasta luna contul de PR al Arcelor Mittal Construction Romania, timp de un an, cu posibitate de prelungire, potrivit oficialilor Babel.
Babel Communications va face PR pentru Arcelor Mittal Construction

Contactati de catre DailyBusiness, acestia nu au precizat valoarea contului.

Babel Communications a realizat deja strategia de comunicare pentru 2008 si planul de implementare.

Din 2005 pana in prezent, Arcelor Mittal Construction Romania a fost clientul agentiei pe zona de creatie, media si productie. Colaborarea pe aceste sectoare va continua si in acest an, adaugandu-se si activitatile de PR.

Arcelor Mittal Construction Romania este reprezentanta diviziei de materiale de constructii a Arcelor Mittal. Pana in luna februarie a acestui an, compania s-a numit Kontirom, decizia schimbarii numelui fiind luata pentru a sublinia apartenenta la cel mai mare grup metalurgic din lume.

Babel Communications este pozitionata ca agentie de publicitate specializata in domeniul constructiilor. Compania a fost infiintata in 1998 avand printre clienti nume din sectorul constructiilor ca Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Akzo Nobel, Arcelor Mittal Construction Romania, Bosch, Constam Grup.

Agentia a gestionat proiecte de comunicare si pentru clienti din sectoare non-constructii ca Acer, Scop Computers, Alexandrion Grup, Silca Oil/Gulf.