- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

BDR Associates a castigat contul de comunicare al Radisson Sas Hotel

01 Sep, 12:12 • Redactia DailyBusiness
Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates a castigat contul de comunicare al hotelului Radisson Sas, in urma unei licitatii, au declarat reprezentantii agentiei.
BDR Associates a castigat contul de comunicare al Radisson Sas Hotel

Contactati de DailyBusiness.ro, acestia nu au indicat valoarea contractului sau perioada in care vor gestiona comunicarea hotelului Radisson Sas (fostul hotel Bucuresti de pe Calea Victoriei din Capitala).

BDR Associates va oferi servicii de strategie de PR pentru comunicarea externa, consultanta permanenta, implementare de programe si relatii cu mass media in vederea promovarii imaginii hotelului Radisson Sas din Bucuresti.

Hotelul Radisson Sas din Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Romania si cel mai mare hotel Radisson Sas din Europa de Est.

Hotelul dispune de 424 de camere, 4 restaurante, 3 baruri si un centru de conferinte cu 12 sali.

BDR Associates, agentie de comunicare strategica si relatii publice, este asociatul exclusiv al companiei Hill & Knowlton in Romania.

Update 12:38

Potrivit reprezentantilor BDR Associates, contractul cu Radisson Sas Hotel s-a semnat pe un interval de 1 an, in urma unei licitatii desfasurate in perioada iunie-iulie, la care au participat circa 3 agentii.