- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Brand Connection a castigat contul media ProCredit Bank

26 May, 13:36 • Redactia DailyBusiness
Compania Brand Connection a castigat contul de media al ProCredit Bank, in urma unei licitatii organizate la inceputul acestui an, agentia asigurand astfel servicii complete de media pentru ProCredit Bank, respectiv research, planning, strategy & buying.
Brand Connection a castigat contul media ProCredit Bank

Primul proiect, destinat promovarii creditelor pentru intreprinderile mici si mijlocii coordonat de Brand Connection, s-a desfasurat printr-o campanie de outdoor la nivel national, sustinuta in online.
 
Brand Connection este membra a grupului Interpublic, unul din cele mai mari holdinguri de marketing si comunicare din lume, format din reprezentante in 20 de tari din intreaga lume, se arata intr-un comunicat de presa.

Brand Connection Romania s-a infiintat in anul 2005, iar in prezent are o echipa formata din 10 profesionisti cu experienta in domeniul media.

Portofoliul Brand Connection Romania include: Angelini, Labormed, Porsche Inter Auto Romania, Lilly,  La Redoute, Titan,  Teva , The AD Store (Auchan, Kiabi), Editura Maxam, Militari Shopping Center (prin Schilling Werbeagentur), New Nordic.