- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Brand Management si People Media extind publicitatea in hotelurile de pe Valea Prahovei

23 Sep, 14:17 • Redactia DailyBusiness
Agentiile de advertising indoor Brand Management si People Media vor extinde conceptul "Litoral Media" pentru hotelurile din statiunile montane de pe Valea Prahovei si Brasov, in sezonul rece, cat si pe litoralul bulgaresc, incepand cu sezonul estival 2010.
Brand Management si People Media extind publicitatea in hotelurile de pe Valea Prahovei

Programul Litoral Media s-a desfasurat in perioada 1 iunie -15 septembrie, oferind spatii de expunere in 92 de hoteluri din Constanta, Mamaia, Eforie, Neptun-Olimp, Venus, Saturn si Mangalia.

Initiativa a atras un buget de 97.000 euro din partea advertiserilor si un grad de ocupare de 100% in Mamaia si 65% in sudul litoralului.

Spatiile de expunere au fost alcatuite din panouri billboard, lightframe si info-point-uri. Targetarea s-a facut pe criteriul de profil al turistului cazat intr-o categorie de hotel, pe o anumita perioada si apartinand sau nu unui grup turistic. Brandurile care s-au promovat prin Litoral Media au fost din diverse sectoare: FMCG, retail – centre comerciale, transport si media.

People Media a fost infiintata in 2007, in Constanta, odata cu achizitia Advertising Indoor, o companie locala cu acelasi domeniu de activitate. Compania are 16 angajati si o cifra de afaceri de 950.000 euro in 2008.

Brand Management activeaza in domeniul publicitatii indoor pe segmentele de centre de afaceri, lanturi de retail si mall-uri in Romania, Bulgaria si Cehia, avand un numar de 25 angajati si o cifra de afaceri pe grup de 1,5 mil. euro in 2008.