- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

13 Jul, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 06 iulie 2014 - 13 iulie 2014
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Esti nemultumit de operatorul telecom? Vezi cum scapi de taxa de reziliere a contractului

Pulicat in 11 iulie 2014, 1234 afisari
Marii operatori de telefonie mobila din Romania impun clientilor mai multe conditii in cazul in care acestia vor sa renunte la contracte inainte de termenul de expirare, inclusiv plata unor taxe de reziliere. Considerate abuzive, trebuie sa stii ca de aceste taxe poti scapa. Vezi ce spun specialistii.

Dupa Baumax, inca un retailer isi goleste rafturile si pleaca din Romania
Pulicat in 08 iulie 2014, 761 afisari
Retailerul german de bricolaj OBI, care in perioada 2008 – 2010 a investit 30-40 de milioane de euro intr-o retea de sapte magazine in Romania, blocand ulterior procesul de expansiune, a inceput sa-si lichideze stocurile de marfa in conditiile in carecompania va iesi de pe piata locala pana la sfarsitul lunii viitoare.

De ce isi vinde Enel operatiunile din Romania si cine le-ar putea cumpara
Pulicat in 11 iulie 2014, 686 afisari
La numai doua saptamani de la finalizarea cu succes a privatizarii Electrica pe Bursa, italienii de la Enel anunta vanzarea operatiunilor de distributie si furnizare de energie din Romania. Ce ii determina pe acestia sa renunte la principalul business de pe piata locala si cine l-ar putea cumpara?

5 tactici psihologice de marketing pentru a patrunde in creierul consumatorului
Pulicat in 09 iulie 2014, 682 afisari
Marea majoritate a oamenilor de marketing nu sunt psihologi. Dar multi dintre cei care au succes folosesc adesea tactici psihologice pentru atragerea consumatorilor.

Esec de proportii sau minimizare a riscurilor? Povestea unui proiect imobiliar „titanic” din Capitala
Pulicat in 08 iulie 2014, 573 afisari
Lansat in 2008 ca cel mai mare proiect rezidential din cartierul bucurestean Titan, Casablanca Residence urma sa cuprinda 7 blocuri cu 18 etaje. Dupa 6 ani, banca finantatoare cere insolventa proiectului estimat la 140 de milioane de euro. Este acesta un esec imobiliar de proportii sau mai degraba un exemplu fericit, de minimizare a pierderilor celor implicati?