- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

21 Sep, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 14 septembrie 2014 - 21 septembrie 2014
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Top 5 smartphone-uri cu cele mai bune baterii

Pulicat in 17 septembrie 2014, 1799 afisari
Trei modele de telefoane Samsung se situeaza in top 5 smartphone-uri cu cea mai lunga perioada de functionare a bateriei. La capatul opus, trei modele Nokia se afla in clasamentul telefoanelor a caror baterie se descarca cel mai repede.

5 obiceiuri surprinzatoare ale celor mai bogati oameni din lume
Pulicat in 19 septembrie 2014, 1281 afisari
Nu mananca mereu caviar la pranz, nu au intotdeauna un program fix si nu se lafaie tot timpul in lux. Miliardarii sunt si ei simpli oameni iar obiceiurile lor te-ar putea surprinde.

Solutia simpla care ne-ar scapa de aglomeratie pe DN1, in hipermarket sau la plaja
Pulicat in 18 septembrie 2014, 1124 afisari
Rutina job-cumparaturi-casa-somn-job ne-a prins intr-un cerc vicios ce nu se mai intrerupe nici in weekend. Dimpotriva: Cercul se „implineste” duminica, pe Valea Prahovei, la volanul unei masini obisnuite prea mult sa mearga doar in viteza intai si sa franeze rabdatoare in sirul kilometric si somnambulic. Exista o solutie?

Cea mai mare teama a angajatilor de astazi: Nu e nici concedierea, nici salariul mic
Pulicat in 16 septembrie 2014, 1074 afisari
Companiile se confrunta in prezent cu cel mai divers mediu de lucru din istorie, cinci generatii din diferite zone geografice lucrand acum impreuna – fiecare dintre acestea avand diverse abilitati, niveluri de experienta si obiceiuri de munca. Vezi care sunt cele mai mari probleme ce reies in acest context, atat pentru angajatori, cat si pentru angajati.

Capcana salariilor mici: De ce nu prindem din urma Vestul?
Pulicat in 17 septembrie 2014, 914 afisari
Romania se numara printre primele cinci tari europene dupa cresterea costurilor cu forta de munca, si inclusiv a salariilor, in cel mai recent clasament realizat de Eurostat. Cu toate acestea, nu am ajuns nici macar la un sfert din media UE. Ce ne impiedica sa ne indeplinim visul european?