- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Clubul Steaua vrea sa dubleze vanzarile retelei nationale de magazine

06 Jan, 17:10 • mihaela.tudorancea
Clubul de fotbal Steaua va deschide un magazin oficial in Bucuresti, in cadrul Unirea Shopping Center, si urmareste dublarea vanzarilor generate de reteaua de magazine din intreaga tara, fata de anul trecut, potrivit oficialilor clubului.
Clubul Steaua vrea sa dubleze vanzarile retelei nationale de magazine

„Se va deschide un magazin oficial in Bucuresti la Unirea Shopping Center la sfarsitul acestei luni. In tara, in cursul acestui an, vom mai deschide in jur de 15 magazine cu titulatura ‘FCSB partner store’ impreuna cu dealerii nostri”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Bobby Durbac, Merchandising Director al Steaua FC (foto).

In prezent, clubul Steaua are un magazin oficial si 22 de magazine partenere in 19 orase din tara, potrivit site-ului oficial. Reprezentantii clubului nu au precizat valoarea vanzarilor generate de magazine in anul 2008.

In portofoliul de obiecte comercializate in magazinele Steaua se vor introduce gamele casual, bebe si auto. „In plus, vom aduce modele noi in locul celor existente in cazul esarfelor, fularelor, brelocurilor si altor obiecte”, a precizat directorul de merchandising al Steaua.

Bobby Durbac a ocupat anterior functia de country manager in cadrul BenQ Romania, actuala pozitie fiind ocupata la 1 septembrie 2008. Acesta ii raspunde direct vicepresedintelui clubului, Iulian Ghiorghisor.