MEDIA & MARKETING

Coca-Cola si Pepsi, obligate sa isi schimbe retetele

09 martie 2012, ora 13:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cola.jpg
Coca-Cola si Pepsi isi vor schimba retetele pentru bauturile lor pentru a nu fi nevoiti sa publice un avertisment cancerigen pe etichetele produselor. Schimbarea vine ca urmare a unei legi californiene care interzice un anumit nivel pentru o substanta considerata cancerigena care este folosita la colorarea bauturilor.

Asociatia Americana de Racoritoare, care reprezinta intreaga industrie din SUA, a remis un comunicat care ii linisteste pe impatimitii celor doua bauturi. "Consumatorii nu vor observa nicio diferenta la bautura noastra si nu au niciun motiv sa se teama pentru sanatatea lor", scrie Mediafax, care citeaza The Guardian.

Update - Luni, 12 Martie

"Colorantul de caramel utilizat pentru producerea tuturor produselor noastre este si va fi intotdeauna sigur. Compania Coca-Cola nu isi schimba reteta pentru producerea bauturii racoritoare Coca-Cola", au spus reprezentantii acesteia.Ei au adaugat ca au cerut furnizorilor de caramel sa modifice procesele lor de productie pentru a reduce cantitatea de 4-MEI din caramel si ca aceste schimbari nu vor afecta reteta, gustul si nici calitatea produselor companiei.

"Aceste schimbari nu vor afecta culoarea sau gustul Coca-Cola. Vom continua sa ne bazam pe cercetari stiintifice reale si nepartinitoare, pentru a ne asigura ca produsele noastre sunt sigure", au mai spus reprezentantii Coca-Cola.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Octombrie 2021, 23:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter