- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Contul Alcatel-Lucent Romania a intrat in portofoliul The Practice

08 May, 12:57 • Redactia DailyBusiness
Agentia de comunicare The Practice, parte a Publicis Consultants | Worldwide, a castigat pitch-ul organizat de Alcatel-Lucent Romania, liderul pietei de solutii de telecomunicatii din Romania, la care au mai participat 5 agentii de PR, informeaza oficialii agentiei.
Contul Alcatel-Lucent Romania a intrat in portofoliul The Practice

Valoarea contractului nu a fost facuta publica.

Contractul este valabil pentru o perioada de 1 an, iar inainte contul a fost administrat de GMP PR, conform reprezentantilor Alcatel Lucent.

The Practice va oferi servicii de strategie de PR pentru comunicarea externa si interna, consultanta permanenta, creare si implementare de programe, comunicare B2B (business to business), relationare cu mass media si organizare a evenimentelor de relatii publice.

Aceste servicii vor viza in primul rand activitatea din Romania, dar ocazional si activitatea din celelalte 12 tari pe care le coordoneaza biroul din Romania al Alcatel-Lucent.

Procesul de selectie pentru contul de comunicare al Alcatel-Lucent Romania a durat aproximativ doua luni.

The Practice, agentie de comunicare axata pe strategie si creativitate, este partenerul exclusiv in Romania al Publicis Consultants | Worldwide, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe, iar pe plan local este parte din Leo Burnett Group,

Alcatel-Lucent, cel mai mare furnizor global de solutii de comunicatii, s-a format in decembrie 2006, in urma fuziunii dintre Alcatel si Lucent Technologies.

Compania este prezenta in peste 130 de tari, are 79.000 de angajati si 5 domenii strategice de dezvoltare: comunicatii fixe, comunicatii mobile, convergenta, comunicatii pentru companii, servicii. Alcatel-Lucent Romania este centru de coordonare regionala pentru 12 tari din Europa de Sud-Est.