- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cristina Mazilu va coordona divizia digitala a GolinHarris Bucuresti

24 Mar, 17:35 • Redactia DailyBusiness
Cristina Mazilu (foto) s-a alaturat la inceputul lunii martie echipei GolinHarris pe pozitia de social media manager. Ea va fi responsabila de crearea si implementarea strategiilor de comunicare in spatiul online pentru toti clientii agentiei, dar si de dezvoltarea diviziei digitale GolinHarris Bucuresti.
Cristina Mazilu va coordona divizia digitala a GolinHarris Bucuresti

Mazilu are o experienta de sapte ani in jurnalism, dintre care ultimul an in pozitia de redactor-sef la BBC Good Food. In urma cu doi ani Cristina a deschis un blog de experimente in bucatarie.

Cristina a absolvit Universitatea Media Bucuresti, facultatea de Jurnalism. Primul sau job a fost la un radio local, la varsta de 16 ani unde prezenta emisiuni matinale. In anul doi de facultate s-a angajat la Mediafax si a colaborat ulterior cu Media&Advertising, Ziarul Financiar si Gandul.

GolinHarris Bucuresti, care a luat nastere in acest an in urma afilierii agentiei Lowe PR la reteaua internationale de PR, GolinHarris Worldwide, detine in portofoliu companii ca Electrolux, RBS – Royal Bank of Scotland, Unilever, Franklin Templeton Investments, Orange, Johnson&Johnson, Schneider Electric, Ferrero, Hasbro, La Redoute, Frey Wille, Crucea Rosie Romana.